Микола Ковальчук обговорив проблемні питання свого округу з головами будинкових комітетів


Депутат Івано-Франківської міської ради від «Солідарності» Микола Ковальчук розповів головам про існуючі програми співфінансування робіт та компанії, які надають послуги з обслуговування. Також, як на альтернативу, звернув увагу мешканців на грантові проекти для виконання ремонтних робіт в будинках.

Після цього обранець поділився з мешканцями своїми пропозиціями щодо плану роботи на окрузі у поточному році. Серед запланованого є завершення асфальтування двору, освітлення прибудинкової території, встановлення дашків над під’їздами, облаштування двору та зеленої зони. Також обласний центр за приватні кошти Ковальчука отримає оновлений сквер на вулиці Грюнвальдській.

 Окрім того, Микола Ковальчук поцікавився у людей про інші проблеми, які найбільше потребують  вирішення. Як і в більшості будинків нашого міста йшлося про заміну комунікацій, електропроводки, ремонту дахів і стічних труб. Депутат уважно вислухав і занотував усі скарги та пообіцяв допомогти з вирішенням проблем.

«Завдяки співпраці з представниками кожного будинку вдається детальніше розуміти ситуацію, потреби мешканців, планувати роботу. Ми маємо постійний конструктивний діалог і спільно займаємося вирішенням проблем округу», - зазначив Микола Ковальчук.

Слід відзначити, що за словами громадян, це перший депутат на їхньому окрузі, який не тільки роздає обіцянки перед виборами, але й виконує взяті на себе зобов’язання отримавши депутатський мандат.