На Франківщині горіли склади, ліфтова шахта і дерев'яна скульптура


Минулої доби на Прикарпатті виникло 11 пожеж. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

1 червня о 10:33 в місті Бурштин на вулиці Міцькевича горіло сухе гілля на території парку.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:06 в Івано-Франківську на вулиці Коновальця горіла суха трава та чагарники на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:30 в Калуші на вулиці Гірничорятувальній виникла пожежа крівлі складської будівлі. Вогнем пошкоджено рубероїдне покриття крівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:38 в обласному центрі на вулиці Витвицького горіло побутове сміття в приямку ліфтової шахти на 1-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 14:54 в місті Надвірна на вулиці Чорновола виникло загорання дерев’яної скульптури.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:05 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю, господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:00 в селі Витвиця Долинського району виникла пожежа недіючого дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:54 в Івано-Франківську на вулиці Млинарській горів паркан на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Впродовж минулої доби рятувальники Прикарпаття тричі виїжджали на гасіння пожеж побутового сміття. Такі загорання мали місце в селі Брошнів-Осада Рожнятівського району, в місті Калуш та в Тлумачі.