На Франківщині війти та депутати райради отримали повістки


Вчора, 27 січня відбулися засідання колегії районної державної адміністрації та позачергова двадцять восьма сесія Верховинської районної ради четвертого демократичного скликання.

Поряд з розглядом питань згідно з порядком денним в роботі засідання колегії райдержадміністрації та сесії районної ради взяли участь заступник військового комісара обласного військового комісаріату полковник Вірановський Ю.В. та виконувач обов’язків військового комісара Косівсько-Верховинського об’єднаного районного військового комісаріату майор Андріюк В.Л.

Полковник Вінграновський Ю.В. виступив з детальними роз’ясненнями завдань щодо виконання вимог законодавства України про військовий обов’язок, військову службу та мобілізацію і відповів на численні запитання присутніх. Повістки на проходження медичних комісій були вручені селищному та сільським головам району. Після проходження медичних комісій придатні за станом здоров’я сільські голови будуть зараховані в місцеві загони громадської оборони району.

А також військовим комісаріатом були вручені повідомлення депутатам районної ради на проходження військово-лікарської комісії.