На Калущині оголошено триденну жалобу за загиблим бійцем АТО


У зв’язку із загибеллю 29 серпня 2015 року при виконанні бойового завдання під час проведення антитерористичної операції на сході України 28-річного бійця 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади, калушанина Юрія Пукіша, родом із с. Мостище Калуського району, з 31 серпня до 2 вересня на Калущині оголошено Дні жалоби.

У розпорядженні, "Про оголошення Днів жалоби у Калуському районі" зокрема, зазначається:

«1. Оголосити у Калуському    районі 31 серпня та 1-2  вересня 2015 року Днями жалоби за загиблим бійцем Юрієм Пукішем, 06.05.1987 року народження, який загинув на Луганщині, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

2. На знак скорботи за загиблим на адміністративних будівлях  органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, що знаходяться на території Калуського району, у Дні жалоби приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою.

3. Відділу освіти районної державної адміністрації, керівникам навчальних закладів району розпочати свято Першого дзвоника з хвилини мовчання за загиблим бійцем Юрієм Пукішем.

4. Рекомендувати органам  місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, скасувати у Дні жалоби проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.