На Прикарпатті чоловік обікрав сусіда


У Коломийському районі зловмисник викрав у свого сусіда металеві вироби, які згодом продав.

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 60-річного місцевого жителя про те, що напередодні невідома особа шляхом вільного доступу із його території господарства викрала металеві вироби. На місце події прибули працівники поліції. Вже за декілька годин поліцейські встановили особу крадія.

В ході проведення розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапив 43-річний раніше судимий місцевий житель. Лиходій проживав по сусідству. В день вчинення крадіжки чоловік бачив, що господаря не було вдома. Зайшов на сусідське господарство, звідки викрав металеві вироби. Усе викрадене чоловік продав, а виручені за це кошти витративив на своє дозвілля. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція, якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.