На Прикарпатті під час пожежі травмувався пенсіонер


Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 4 пожежі, одну людину травмовано

Так, 7 жовтня о 17:15 в Калуші по вулиці Хмельницького виникла пожежа у помешканні 75-річного пенсіонера. Вогнем пошкоджено одяг власника квартири. На місці пожежі отримав опіки господар квартири. Чоловіка госпіталізували в опіковий центр обласної клінічної лікарні  м. Івано-Франківськ. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власника квартири, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу ДСНС в області.

7 жовтня о 15:39 у Галичі на березі Дністра виникла пожежа сміття на відкритій території на площі 50 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

 7 жовтня о 20:50 в Івано-Франківську по вулиці Тролейбусна загорілося побутове сміття в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

8 жовтня о 04:59 в селі Підлісся Тисменицького району в одному із обійсть по вулиці Шевченка спалахнула господарська споруда. Вогнем знищено покрівлю будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

З початку року в нашій області зареєстровано 2379 пожеж, у вогні загинули 38 мешканців краю, з них – двоє дітей.