На Рожнятівщині буде новий полігон з сміттєсортувальною лінією


Департамент будівництва житлово-комунального господарства містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА провело тендер на нове будівництво полігону ТПВ з влаштуванням сміттєсортувальної лінії в урочищі «Сміттєзвалище» в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

У торгах взяли участь два учасники ТОВ "БК ЕНЕРГО-МОНТАЖ" з пропозицією 63 834 799,96 гривень та ТОВ ПМК-77 – 73 281 607,47 гривень. Наразі по найнижчій пропозиції очікується рішення.

Згідно технічної документації площа сміттєзвалища складатиме 2,7 га. Відтак площа захоронення ТПВ буде складати 1,2501 га.

На полігоні ТПВ планується проводити сортування та захоронення твердих побутових відходів, які утворюються на території селища Брошнів-Осада та частини населених пунктів району. На сміттєзвалищі прийматимуть, сортуватимуть та захоронюватимуть побутові відходи, які не володіють токсичними та радіоактивними властивостями.

Продуктивність сміттєсортувальної лінії повинна становити 30 тисяч тон відходів в рік при однозмінній роботі.

На в’їзді на територію полігону буде передбачено автоматичний шлагбаум, контрольно-пропускний пункт та стаціонарна тензометрична автомобільна вага.

Виконати всі роботи переможець торгів повинен до 30 грудня 2019 року.

За даними opendatabot ТОВ "БК ЕНЕРГО-МОНТАЖ" зараєсторовано в Івано-Франківську. Її керівником є Різник Володимир Дмитрович.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!