Нардеп від "Самопомочі" прокоментував стосунки партії з групою "Приват"


Народний депутат від "Самопомочі" під час відкриття своєї громадської приймальні прокоментував ймовірну співпрацю з групою "Приват" на Прикарпатті, про яку вже давно пишуть місцеві ЗМІ.

"До об'єднання "Самопоміч" дописують дуже багатьох олігархів, Коломойський - один з них. Недавно я знайшов інформацію в інтернеті, що я лобіюю російський авіабізнес. Це було для мене дуже цікаво (іронічно сміється). Коломойський монополізував весь авіаринок, і ми спільно з асоціацією авіаперевізників свого часу виступали не стільки проти нього, скільки просто за конкуретний розвиток авіаринку. Тому приписувати "Самопоміч" до Коломойського, звичайно, смішно", - розповів Лев Підлісецький, народний депутат України.

Також політик поділився своїми думками щодо політичної та економічної загрози для України, яку може становити "хрещений батько" Ігор Коломойський, пише Стик.

"Щодо загрози - Коломойський виконав свою важливу місію щодо Дніпропетровського регіону. Але, звичайно, монополізація будь-чого є загрозою - чи це Коломойський, чи це Фірташ, чи це Бойко,чи це Григоришин. Тому завданням депутатів є плідно працювати на створення таких правил роботи на будь-яких ринках - авіаційному, банківському, нафтовому - які б не давали можливість монополізувати їх", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ потрапив коментар екс-керуючого одним з відділень "Приват-банку" Богдана Лесюка щодо свого можливого кандидування на посаду міського голови Івано-Франківська.