Німецька компанія постачатиме обладнання для будівництва лінії мулу в Івано-Франківську


Сьогодні, в результаті тривалих попередніх переговорів керівництва КП «Івано-Франківськводоекотехпром», відбулася зустріч Райнхольда Гроссманна, генерального директора німецької компанії «Ingenieurbüro R. Großmann GmbH & Co. KG», Гелени Вісторф, директор з розвитку компанії, із міським головою м.Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

Під час зустрічі представники німецької компанії виступили з ініціативою щодо постачання обладнання для будівництва лінії з обробки мулу та виконання відповідних робіт. Міський голова наголосив на зацікавленості міста у такому проекті, адже він дозволить вирішити екологічну проблему, пов’язану із надмірним накопиченням осаду на мулових майданчиках каналізаційних очисних споруд міста, та сприятиме покращенню енергоефективності роботи станції аерації, та висловив готовність до співпраці. 

У підсумку зустрічі, після детального обговорення ключових питань співпраці, генеральним директором КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Миколою Саєвичем та директором компанії «Ingenieurbüro R. Großmann GmbH & Co. KG» Райнхольдом Гроссманном було підписано Протокол про наміри щодо підписання контракту на постачання технологічного обладнання та виконання робіт для будівництва лінії з обробки осаду стічних вод у м. Івано-Франківську.

Вже на КП «Івано-Франківськводоекотехпром» із фахівцями та генеральним директором підприємства відбулося детальне обговорення всіх аспектів співпраці у рамках даного проекту.