ОДА видаватиме власний глянцевий журнал: на першій шпальті Гончарук-007


В редакцію “Галки” потрапив електронний уривок першого номеру “Журналу для розумних – Івано-Франківська ОДА”.

За інформацією джерел, видання у форматі глянцевого журналу має на меті донести діяльність про події в області та діяльність виконавчої влади Прикрпаття у бізнес-середовищі та селах області. Саме ці цільові групи будуть основними читачами глянцю.

Тому не дивно, що на першій сторінці дебютного номеру постав голова ОДА у прототипі Бонда – “губернатор-007″. Така прив’язка має подвійний зміст, адже Гончарук – сьомий голова Івано-Франківської ОДА за часи незалежності України.

“Сьомий і, можливо, останній Прикарпатський губернатор в світлі очікуваної реформи місцевого самоврядування – децентралізації”, – йдеться у сторінці-анонсі видання.

У першому номері для читачів підготували кілька цікавих матеріалів. Зокрема творча група визначила, хто постраждає від масштабного ремонту доріг, який очікує область у 2015 році. Також “журнал для розумних” розповість про “автоматизовані літаючі зонди на сонячних батареях, які охоронятимуть ліс від вирубок”.

Ще одна цікава тема – підготовка до зведення канатної дороги на Говерлу. Фахівці вже вирахували варість подорожі у кабінці – 25 гривень вгору, а 50 – вниз.

Як розповіли “Галці”, новий глянець почнуть безкоштовно розповсюджувати вже до кінця цього тижня. Афіші вже з’явилися на рекламних тумбах міста.

Примітка: 1 квітня - День сміху (День усіх дурнів)