Олександр Сич запевняє, що на Прикарпатті не буде округів-"сиріт"


Новообраний голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич запевняє, що прикарпатці не залишаться без своїх представників в облраді. Адже планує закріпити депутатів за тими округами, де жоден із кандидатів не потрапив до облради.

Як відомо, після місцевих виборів за новим законодавством, прикарпатці у 21 округу не отримали своїх представників в облраді. Натомість на 11 округах пройшли одразу по два депутата, а ще на двох – аж по три, інформує кореспондент "Бліц-Інфо".

Тим не менш, очільник облради у цьому проблеми не бачить. Каже, в попередньому скликанні всі депутати, незалежно від того, чи вони пройшли за партійним списком чи по мажоритарних округах, були розподілені для курування тих чи інших районів.

«Цього разу буде точно так само. Гадаю, що кожна фракція буде зацікавлена в тому, щоб їхні депутати курували не тільки ті округи, в яких обрані, а й додаткові. Тож можу запевнити, що ніхто з прикарпатців не залишиться без депутата. Округів, які не матимуть своїх представників в обласній раді, однозначно, не буде», - наголосив Олександр Сич.

До теми: Новообрані прикарпатські депутати зібрались на першу сесію

На голову Івано-Франківської обласної ради висунули свободівця Олександра Сича

Івано-Франківська обласна рада обрала собі нового очільника

Очільник Івано-Франківської облради запропонував претендентів на своїх заступників

Олександр Сич склав присягу голови обласної ради

Прикарпатські обранці вибрали заступників голови облради та очільника бюджетної комісії

Політичний пасьянс в Івано-Франківській облраді: Хто і з ким сформує більшість