Повалені дерева та потрощені авто: Негода наробила лиха на Прикрапатті


Підрозділами Управління ДСНС в області здійснено 7 виїздів по розрізанні повалених дерев, під час яких розрізано 10 дерев та вивільнено 1 автомобіль

29 червня о 15.45 на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш поступило повідомлення про те, що на дорогу по вул. Долинська в м. Калуш впало дерево та перекрило проїжджу частину дороги. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали повалене дерево та розчистили проїжджу частину дороги.

На ПЗЧ ДПРЧ-7 м. Коломия поступило повідомлення про те, що в м. Коломия по вул. Роксолани впало дерево на електропроводи та потрібна допомога по розпилюванні.     Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та рятувальної мотузки провели роботи по розрізанню дерева.

На ПЗЧ ДПРЧ-7 м. Коломия поступило повідомлення про те, що в м. Коломия по вул. Кисилевської впало дерево на житловий будинок та потрібна допомога по розпилюванні. 

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та рятувальної мотузки провели роботи по розрізанню дерева.

На ПЗЧ ДПРЧ-9 м. Яремче поступило повідомлення про те, що внаслідок пориву вітру на дорозі сполученням смт. Ворохта - смт. Верховина впало дерево на проїжджу частину  дороги і перекрило рух. Прибувши до місця виклику, було встановлено, що в загальному на дорозі є п’ять повалених дерев на відстані одне від одного біля одного кілометра. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили провели роботи по розрізанню дерев та повністю звільнив проїжджу частину дороги.

До ОКЦ У ДСНС в області надійшло повідомлення про падіння дерева на автомобіль в  м. Івано-Франківськ по вул. Бельведерська. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопил провели розрізання дерева та вивільнили автомобіль марки Шевроле Авео.   

О 19.26 до ОКЦ У ДСНС в області надійшло повідомлення про падіння дерева на житловий будинок по вул. Галицька в  м. Івано-Франківську. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопил провели розрізання дерева та очистили покрівлю будинку, який належить гр. Бродович Л.М.

О 16.23 до ОКЦ У ДСНС в області надійшло повідомлення про надання допомоги по звільненню проїзної частини дороги від поваленого дерева. В ході проведення розвідки встановлено, що на проїжджу частину та прилеглу територію будинку по вул. Хотинській впало дерево. На даному відрізку дороги пошкоджено лінію електропередач та мережу інтернет. До місця виклику направлено працівників міськсвітло та службу РЕМ. Працівниками пожежно-рятувальної служби огороджено місце падіння дерева світло відбиваючою стрічкою, проінформовано службу Оперативного реагування (1580) для виконання робіт по очищенню даної території від залишків деревини.