Прикарпатець поцупив у пенсіонерки два гаманці


У Надвірнянському районі сільський пиячок напросився допомогти старенькій односельчанці нарубати дров і тепер проходить у кримінальному провадженні обвинуваченим за грабіж.

Днями 47-річний чоловік, який живе сам і зловживає спиртними напоями, зайшов до пенсіонерки й сказав, що може допомогти їй нарубати дров. За це, мовляв, нехай дасть йому на цигарки, пише АП.

Селянин бачив, як у літній кухні господиня вийняла з шухляди гаманець і дала йому гроші. Тож кілька разів махнув у дровітні сокирою й повернувся в літню кухню. У шухляді знайшов два гаманці. Пиячок їх узяв і на виході з приміщення зіткнувся з господинею. Та зрозуміла, в чому справа, намагалася зупинити підступного односельця, але той утік. Пенсіонерка звернулася за допомогою в міліцію.

За якийсь час правоохоронці знайшли і затримали зловмисника в сусідньому селі, де на заправці він придбав цигарки і пляшку горілки. Оскільки заволодіння майном і коштами пенсіонерки відбулося на її очах, проти «помічника» відкрили кримінальне провадження за грабіж.