Прикарпатець залишив авто в сервісному центрі і позбувся грошей


У Долинське відділення поліції звернувся 20-річний житель району, який повідомив про те, що з його автомобіля, залишеного на території сервісних послуг, викрали грошові кошти в сумі 100 доларів США та панель від магнітофона "Піонер.

В ході проведення пошукових заходів по встановленню осіб причетних до скоєння злочину правоохоронці встановили особу. Ним виявився 28-річний мешканець райцентру.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий, приїхавши в сервісний центр на шиномонтаж, залишив автомобіль незачиненим . Тим часом чоловік, котрий перебував поряд помітив незачинені дверцята і відсутність поблизу господарів, поцупив грошові кошти в сумі 100 доларів США та панель від магнітофона.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області