Прикарпатський Пенсійний Фонд стане ближчим до людей


Обличчя Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області творить відповідь на звернення громадян. Так підсумував виступ, узагальнюючи вимоги, начальник головного управління Фонду Анатолій Назаров, відкриваючи семінар-нараду з керівниками структурних підрозділів 17 територіальних управлінь, відповідальних за організацію із зверненнями громадян.

– У спілкуванні з пенсіонерами, – наголосив Анатолій Анатолійович,  – взаєморозуміння завжди досягнете тоді, коли терпляче   і до кінця вислухаєте (прочитаєте лист) пенсіонера, з’ясуєте причину звернення. Тоді й відповідь легше давати, легше зробити її дохідливою і переконливою.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області також означив пріоритети, які мають поліпшити якість обслуговування цієї особливої категорії громадян. У ряді відомих особливий акцент зробив на культурі поведінки держслужбовця, виділивши цю вимогу перед інтелектуальними здібностями працівника Фонду.

У насиченій програмі семінар-наради йшлося про заходи  щодо організації особистого та виїзних прийомів громадян, участь представників Фонду у роботі «мобільних соціальних офісів», забезпечення доступу до публічної інформації тощо. Перед учасниками форуму на ці та інші актуальні теми виступили заступник начальника головного управління Роман Берчак, начальник відділу звернень громадян, кадрової та організаційно-інформаційної роботи  Галина Куцан і головні спеціалісти відділу.

Керівники структурних  підрозділів територіальних управлінь отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили.