“Прикарпаття” підсилилося гравцем із досвідом Прем’єр-ліги


МФК “Прикарпаття” продовжує підсилювати свій склад, готуючись до весняної частини чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Слідом за підписанням екс-голкіпера ФК “Оболонь-Бровар” та ФК “Калуш” Івана Піцана, прикарпатці здійснили чергове гучне придбання, уклавши контракт із досвідченим центральним захисником Петром Ковальчуком, останнім клубом якого був “Club Green Streets” в чемпіонаті Мальдів “Dhivehi Premier League”.

Про це WestNews розповів головний тренер МФК “Прикарпаття” Володимир Ковалюк.

“Ми вже підписали з ним контракт. Ми прекрасно розуміємо, що він нам допоможе, адже має великий досвід виступів у Прем’єр-лізі, і сам Петро з нашого краю. Таких футболістів хотілося би побільше бачити в нашій команді”, – наголосив у коментарі наставник.

“Як я колись говорив, ми потроху залучаємо до складу футболістів, які грали за межами Прикарпаття. Це дуже приємно, адже до нас приєднали Іван Піцан, який грав в “Оболоні”, а також Андрій Вацеба, який грав у Польщі. Думаю, не тільки ці футболісти, а й інші повернуться до Івано-Франківська”, – наголосив Ковалюк.

“Думаю, якщо команда буде показувати результат і буде стабільне фінансування, як планується, то за певний час, ми повернемо багато наших футболістів”, – додав він.

Варто додати, що за спиною Петра Ковальчука 98 матчів в українській Прем’єр-лізі. Він виступав за “Чорноморець”, “Кривбас”, першоліговий ФК “Львів”. Останні два роки він грав за найсильніший клуб Таджикистану, аж враз Петро Ковальчук підписав контракт з клубом “Club Green Streets”, який виступає у чемпіонаті Мальдівів.