Прикарпаття розпочало підготовку до старту в Першій лізі


У понеділок, 18 червня, гравці і тренерський склад івано-франківського "Прикарпаття" повернулися з відпусток та розпочали підготовку до нового футбольного сезону 2018/19 років.

Після медичного огляду перший тиждень для підопічних Володимира Ковалюка буде втягуючим і пройде в режимі одноразових тренувань на штучному майданчику "Хет-трик Арени", повідомляється на офіційному сайті команди.

Цієї п'ятниці, 22 червня, відбудуться урочистості з нагоди здобуття "Командою рідного краю" бронзових медалей друголігового чемпіонату України, а вже 26 червня "зелено-жовті" у повному складі вирушать до Яремче, де пройде десятиденний навчально-тренувальний збір.

В умовах високогір'я Карпат футболісти будуть не лише закладати фундамент фізичної і функціональної підготовки, але й проведуть кілька контрольних поєдинків. З 8 липня і аж до стартового туру Першої ліги івано-франківці продовжать підготовку у рідному місті - вже на домашній арені стадіону "Рух", де більше уваги приділятимуть тактико-технічним вправам та ігровим аспектам.

Загалом, у ході двох навчально-тренувальних зборів тренерський штаб МФК "Прикарпаття" запланував одразу шість товариських матчів: з основною і молодіжною командами львівських "Карпат", першоліговим "Рухом" з Винників, а також з кращими аматорськими командами області - ФК "Калуш" і ФК "Косів". Ще один суперник у завершальній контрольній грі, що відбудеться 14 липня в Івано-Франківську, наразі визначається.

Як повідомляв раніше Бліц-Інфо, сесія міської ради прийняла рішення про перетворення міського центрального стадіону "Рух" в комунальне підприємство.