Щасливе собаче життя - показали несподівані особисті речі чотирилапих


Американка Алісія Ріюс професійно фотографує собак. Вони у неї виступають в ролі моделей.

У своєму проекті "Собаче життя" вона вирішила зробити не банальні портрети, а цілі колажі. Вони передають індивідуальність собак за допомогою тих дрібниць, які складають їх життя, пише gazeta.ua.

Автор: .aliciariusphotography.com

Ведмідь, англійський бульдог, 4,5 року. Він впертий і коли не отримує те, чого хоче, то дуже засмучується і починає гризти все. Тому більшість предметів Медведя - це згризені речі його господарів.

Автор: .aliciariusphotography.com

Магда, породи кокер-спанієля і такси, їй уже 13 років. Коли старенька Магда захворіла шкірною хворобою, колишні господарі здали її в притулок. Небайдужа жінка забрала її до себе і почала турбувати про неї. У Магди навіть є свій маленький респіратор.

Автор: .aliciariusphotography.com

Лола Роуз - біла мальтійська ши-тцу, їй півтора року. Це дуже розпещена собака, у якої навіть є свій профіль в інстаграмі. Вдома до неї ставляться, як до принцеси.

Автор: .aliciariusphotography.com

Зіг - 3-річний афганський хорт. Більшу частину свого часу проводить на виставках собак. Часто там перемагає. Тому в неї є стільки аксесуарів для собачої краси.

Автор: .aliciariusphotography.com

Австралійська вівчарка на прізвисько Кастет, 7 років. Це дуже розумна і енергійна собака, яка постійно хоче догодити господареві і що-небудь принести. Кастет дуже любить ловити фрісбі і часто бере участь в собачих змаганнях з цього виду спорту.

Автор: .aliciariusphotography.com

Мармадьюк, помісь пітбуля і шарпея, 7,5 років. Колись жив на вулиці, а тепер мешкає у притулку. Терпляче чекає, коли хто-небудь забере його додому. Фотограф вирішила зобразити його з тим, що він знаходив, коли копався в сміттєвих баках, щоб вижити.