Сім'ї загиблих героїв АТО та Небесної Сотні з Прикарпаття отримали грошову допомогу


З давніх-давен так заведено, що у великі релігійні свята збирається уся родина за святковим столом.

І найбільша втіха у ці дні для батьків – щоб були поруч діти, щоб тішили серце щебетливі онуки. У свою чергу для дітей важливо бачити маму і тата здоровими та усміхненими. Величні дні Світлого Христового Воскресіння у багатьох українських родинах затьмарені від болю непоправних втрат. А причина тому – війна на Сході України з російським окупантом. Хтось не дочекався з передової сина, хтось чоловіка, батька … а коли немає поруч рідної кровинки, то і свято не свято.

Війна не обмежується лініями фронту. Не триває лише на передовій. Вона бере у полон всю країну. Наші солдати захищають Україну у зоні антитерористичної операції. І не найлегша доля випадає їхнім близьким, які чекають на них вдома і молять Бога повернути хлопців живими. Але війна не завершується миром без жертв…

Напередодні найвеличнішого християнського свята Воскресіння Христового керівники Коломийського району поспілкувалися з рідними загиблих Героїв, подякували за їхніх синів, які віддали своє життя за мир на землі і незалежність нашої держави та привітали їх з прийдешніми Великодніми святами, побажали їм здоров’я, витримки та  мирного неба над головою. Кожна з цих родин отримала грошову допомогу та продуктові набори до Великодніх свят.