Стали відомі подробиці загибелі правоохоронця на Івано-Франківщині


Трагічне ДТП трапилось на Коломийщині минулої ночі. Внаслідок наїзду вантажного автомобіля-тягача «ДАФ», на службове авто та вантажівку «ГАЗ-3507», загинув 28-річний поліцейський Коломийського відділу поліції Руслан Бойчук.

Як розповіли у прес-службі Нацполіції в області, помічник дільничного Коломийського відділу поліції старший сержант Руслан Бойчук 1988 р.н. у складі групи швидкого реагування з колегою, під час здійснення патрулювання на території обслуговування у темну пору доби (21.40 год. 30.08.2016) на автодорозі "Стрий-Чернівці-Мамалига", помітили автомобіль "ГАЗ-3507", який стояв на дорозі без увімкнених габаритів, аварійних сигналів та інших попереджувальних знаків.

Наряд, який рухався на службовому автомобілі, зупинився, увімкнувши проблискові маячки на автомобілі. Після чого поліцейські підійшли до водія, щоб дізнатися причину зупинки та надати допомогу, але в автомобілі нікого не було. Тоді вони пішли виставляти попереджувальні знаки – знак аварійної зупинки. У цей час в напрямку Чернівців на швидкості над'їхав вантажний автомобіль "ДАF 95XF430" з напівпричепом, під керуванням жителя Чернівців 1962 р.н., який не впорався із керуванням, не пригальмувавши, допустив наїзд на перешкоду – службовий та вантажний автомобілі.

Попереду службової автівки перебував інспектор, на якого і було здійснено наїзд. Удар був такої сили, що автомобіль "ГАЗ-3507" відкинуло на відстань біля 15 метрів від місця стоянки. Один з інспекторів устиг зреагувати, відскочивши в сторону, в іншого інспектора шансів вижити не було жодних. Внаслідок 28-річний Руслан загинув.

Водія вантажівки «ДАF» доставили до лікувального закладу в стресовому стані. Автомобілі поміщено на майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів.

Слідство з’ясовує чому водій автомобіля "ДАF" не відреагував на увімкнені проблискові маячки службової автівки.

У загиблого Руслана Бойчука, який з дитинства був круглою сиротою, залишилося на вихованні троє малолітніх дітей.

Колектив прикарпатської поліції та її керівник Віктор Шкутов глибоко сумують з приводу рагічної загибелі помічника дільничного Коломийського відділу поліції Руслана Бойчука.

"Розділяємо біль і горе рідних і близьких зприводу непоправної втрати найдорожчої людини і колеги, який загинув внаслідок дорожньо-транспортної пригоди при виконанні службових обов'язків. Хай земля йому буде пухом і вічна пам'ять!", - йдеться на сайті Нацполіції.

До теми: Трагічне ДТП на прикарпатській дорозі за участі автопоїзда. Помер правоохоронець

Двоє дітей та дорослий постраждали у ДТП на Прикарпатті