Сусідська сварка закінчилася для прикарпатця громадськими роботами


Косівський районний суд присудив прикарпатцю 240 годин громадських робіт та відшкодування моральної та матеріальної шкоди за те, що побив сусідку.

У судовому засіданні обвинувачений розповів, що побачив, як сусід здійснює ремонтні роботи біля огорожі, яка знаходиться поруч його земельної ділянки та підійшов до нього, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Коли це побачила потерпіла, вона підійшла і почала його ображати, у зв'язку з тим, що протягом останнього року в них виникають постійні непорозуміння щодо меж земельних ділянок. Оскільки, під час суперечки, потерпіла била його дерев'яною палицею та плюнула в обличчя, він її відштовхнув від себе і вона впала, зламавши руку», - зазначається у матеріалах справи.

Внаслідок падіння жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому обох кісток лівого передпліччя в нижній третині та синця правого стегна, які, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, відноситься до середнього ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, як таких, що спричинили тривалий розлад здоров'я, але не були небезпечними для життя в момент спричинення.

У підсумку суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Водночас цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди суд задовольнив частково. А саме, 5 тисяч 554 гривні матеріальної шкоди та 3 тисячі моральної шкоди.