TEDxIvanoFrankivskWomen відбудеться уже за тиждень. Організатори розкрили імена наступної трійки спікерів


TEDx – це унікальні щорічні конференції, що проходять у різних куточках світу і присвячені «ідеям, які варті поширення». В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Івано-Франківськ перейняв цю естафету у 2013 році.

Менш ніж за місяць, а саме 29 жовтня, на сцені Івано-Франківської обласної філармонії пройде уже третя за рахунком конференції TEDx. Цього разу вона пройде у новому для Івано-Франківська форматі TEDxWomen, де спікерами заходу стануть виключно жінки.

«Такий унікальний формат конференції вперше проходитиме в нашому місті, та шостий раз в Україні, починаючи з 2009 року, коли розпочалась історія українського TEDx. Своїми історіями успіху поділяться 12 відомих українських жінок, визнані спеціалісти у своїй галузі, які мають що розказати франківцям. Сьогодні ми розкриємо імені наступних трьох спікерів TEDxIvanoFrankivskWomen, що уже зовсім скоро виступлять на франківській сцені», - зазначила ліцензіат проекту TEDxIvanoFrankivskWomen Христина Вінтонів.

Відтак, 29 жовтня, до Івано-Франківська завітає Христина Косик - керівник адміністрації генерального директора компанії SoftServe та співзасновник Nail Factory.

Ірина Волинець - абсолютний чемпіон України зі стрільби із лука, представниця збірної команди України серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату на Параолімпійських іграх.

Мар'яна Савка - видавець, співзасновник, співвласник та незмінний головний редактор "Видавництва Старого Лева". Культурний діяч, поетка, автор багатьох книг поезії для дорослих та для дітей.

Нагадаємо, що до конференції TEDxIvanoFrankivskWomen залишилось лиш тиждень. Придбати квиток на захід можна на офіційному сайті tedxwomen.if.ua.  Конференція можлива завдяки нашим партнерам: Інвестиційно-будівельній компанії "Вертикаль", еспресо-бару "Sunday coffee" та відкритому виробничому простору "Bukvica".