У домі прикарпатця знайшли наркотики, бульбулятор та боєприпаси


Днями працівники Верховинського відділу поліції в рамках розслідування раніше розпочатого кримінального провадження здійснили санкціонований обшук в помешканні 43-річного жителя одного з сіл району, де виявили та вилучили наркотики, пристрої для їх викурювання та боєприпаси.

Зокрема у будинку підозрюваного у вчиненні крадіжки чужого майна було виявлено та вилучено сухий листок, ззовні схожий на наркотичний засіб «канабіс», а також дві обрізані поліетиленові пляшки із залишками подрібнених часток рослинної речовини зелено-коричневого кольору, котрі могли використовуватись для вживання наркотичних засобів шляхом їх викурювання (бульбулятори), інформує прес-служба Нацполіції в області.

Все це, як пояснив поліцейським чоловік , він зберігав для власного вживання.

Крім того у підозрюваного поліцейські виявили та вилучили 135 предметів, ззовні схожих на патрони, котрі він зберігав без передбаченого на те дозволу.

Боєприпаси, а також наркотичні засоби і пристрої для їх викурювання правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.