У Франківську сусідські війни через приміщення з туалетами


У гуртожитку на вулиці Коновальця, 136 б нещодавно одні з мешканців 5-го поверху розпочали реконструкцію туалету загального призначення. Вони хочуть його привласнити. Місцеві мешканці обурені.

Марія Єрега, яка мешкає на цьому поверсі, розповідає, що сусіди без попередження почали «захоплювати» приміщення з туалетами, яким користуються 18 сімей. Ще одні зазіхають на приміщення з умивальниками, принесли туди свої речі, пише Галка

«Ми фактично залишаємось без нічого, а та сім’я має повноцінну двокімнатну квартиру на поверсі. Нас позбавляють елементарних санітарних умов. Це несправедливо. Сусіди пообіцяли, що винесуть туалет і умивальник на коридор загального призначення, але там замало місця», – обурюється жінка.

Ініціатори робіт жодних документів пані Марії не показали, кажучи, що не зобов’язані. Тоді вона звернулася у КП «Дирекція замовника», яке опікується будинком, де, за словами Єреги, сказали, що до цього відношення не мають і порадили викликати поліцію. Правоохоронці приїхали, з’ясували, що люди, які хочуть забрати приміщення з туалетами, мають на це дозвіл, ті, хто поставив свої речі у санвузол – ні.

«Поліціянти дивилися на документи. Сказали, що в одних дозвіл є і поїхали. А я не бачила, що там пише і хто ставив підписи», – прокоментувала вона.