У Франківську відбудеться щорічна регіональна бізнес-конференція


27-28 жовтня у Івано-Франківську відбудеться VIII регіональна конференція «BizCamp’2017: знання, досвід, технології для бізнесу». Захід проходитиме у форматі barcamp-у та збере понад 100 власників та керівників бізнесів з Івано-Франківська та інших міст України.

BizCamp є громадською ініціативою підприємців Івано-Франківська. Конференція має за мету зібрати на одній площадці експертів-практиків, бізнесменів для обміну досвідом, освоєння нових ефективних інструментів управління та для спілкування.

Щороку організатори закцентують увагу на знаннях, досвіді та технологіях, що базуються на реальних управлінських рішеннях. Теми BizCamp сфокусовані на питаннях розвитку бізнесу в умовах економіки, що динамічно змінюється.

Формат «barcamp» передбачає одночасне проведення зустрічей на кількох локаціях, вільний обмін інформацією та досвідом. Учасники мають змогу обирати найцікавіші для себе теми / спікерів і вільно переходити з одного потоку на інший.

«Уже традиційно ми запрошуємо експертів, які мають реальний досвід і готові ділитися не тільки результатами, але й власними унікальними підходами до прийняття рішень та втілення проектів. Часто такі фахівці є «схованими» від широкого загалу. Тому частина спікерів, як і щороку, може стати певним відкриттям», - розповідає координатор конференції Марічка Артиш.

Нагадаємо, що перший BizCamp відбувся у березні 2011 році. Цьогорічна конференція пройде на базі Івано-Франківського університету ім. Короля Данила Галицького.

Детальніше про «BizCamp’2017» читайте на сайті, або на сторінці конференції у Facebook.

Повна програма BizCamp`2017 в режимі реального часу доступна за посиланням.