У Франківську влада і перевізники посварилися через результати тендеру


Сьогодні, 29 січня відбулося засідання виконкому присвячене транспортним питанням.

Найпроблемнішим для членів виконкому виявилось рішення "Про введення в дію результатів конкурсу маршрутних перевезень", інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Під час обговорення виникла суперечка між виконкомівцями і перевізниками. Адже у кожної сторони були претензії щодо цього рішення. 

Саме тому один з членів виконкому запропонував повторно провести відкритий конкурс і запросити на нього великих серйозних інвесторів у транспортні засоби, можливо і з інших міст. Така пропозиція перевізників обурила, тож вони навіть зіронізували "може ще з Донбасу перевізників запросіть".

Дехто почав кричати, що проводити третій конкурс взагалі незаконно.

Ви думаєте, перевізники сидять вдома, лежать? Ми ж готувалися, склали інвестпроекти, написали, що ми змінимо за рік. Пройшло два конкурси – відкриті. Як так можна з нами? Нам ще сидіти три місяці?, – сказав один із перевізників.

У підсумку мер поцікавився "що ж робити з 1 січня?”. Оскільки ніхто не зміг запропонувати варіантів вирішення проблеми, то міський очільник констатував, що виконком не готовий прийняти рішення сьогодні. Саме тому було оголошено перерву до 10:00 четверга, 31 грудня.