У Франківську встановлять ще п'ять анотаційних дощок


В Івано-Франківську міська влада дала дозвіл на встановлення ще п’ять анотаційних дощок. Вони увіковічнять пам’ять про загиблих в АТО іванофранківців та видатного футболіста.

Сьогодні, 29 травня виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради проголосував «За» встановлення анотаційних дощок, пише ГК

А саме  - загиблому бійцю в іловайському котлі Роману Грицику на фасаді будівлі вулиці Сахарова, 36 в Івано-Франківську, видатному футболісту Івану Краснецькому на фасаді будинку вулиці Республіканська,3.  Також у франківську встановлять анотаційну дошку Павлу Федоруку науковцю-кібернетику ПНУ на будинку по вулиці Тролейбусна, 7; медику-добровольцю, який загинув у війні на Донбасі Ярославу Чомку на будинку вулиці Мазепи, 90 та загиблому в Слов’янську під час проведення АТО Михайлу Шемегінському-Нестеруку, на будинку по вулиці Довженка, 8 корпус №2.

Відповідно до проект-рішення управління культури виконкому повинне взяти на контроль  встановлення антоаційних дощок, а КП «Міська ритуальна служба» має взяти їх на баланс та забезпечити  підтримання їх у належному стані.