У Хриплині відкрили новозведений дитячий садок “Мрія”


Без черг. Новозведений дитячий садок “Мрія” у Хриплині наповнився дитячим багатоголоссям. Свою малечу привели в садок мешканці приміського села. Наразі тут займаються близько півсотні дітей. З часом кількість вихованців зросте до майже сотні, запевняє дирекція ДНЗ.

Нові меблі, сучасне обладнання… Для садочка “Мрія” закуповували все найкраще, кажуть в галузевому Департаменті. Будували фактично з нуля. До речі, основою нинішнього приміщення садка стала колишня сільрада, інформує Вежа

Дотепер мешканці Хриплина були змушені віддавати своїх малюків в івано-франківські садочки. Як наслідок, найближчі до сіл ДНЗ були переповнені. Черга в окремих закладах сягала трьох дітей на місце.

Щодо електронної реєстарції, то застосування для “Мрії” наразі не передбачене, кажуть в Департаменті освіти. Для зарахування дитини в ясла-садок достатньо написати заяву. Перевагу, звичайно ж, надаватимуть мешканцям Хриплина. До нового навчального року мерія має намір урочисто відкрити дитячі садки у ще кількох приміських селах.