У коломийському кафе поліція охорони затримали нетверезих дебоширів


Інцидент нещодавно трапився в одному з кафе у місті Коломия. Там двоє нетверезих чоловіків намагалися влаштувати розбірки з працівниками кафе. Аби втихомирити хуліганів, працівникам закладу довелось викликати поліцію охорони.

Сигнал «Тривога» з кафе, що знаходиться по вулиці Хмельницького, надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області близько шостої години вечора. Наряд швидкого реагування поліції охорони негайно прибув на місце виклику.

В даному закладі до правоохоронців звернулася адміністратор та вказала на двох невідомих громадян, які заважають роботі закладу – хамлять до персоналу та заважають відвідувачам. Поліцейські охорони намагались вгамувати хуліганів, але як виявилось, чоловіки не бажати покидати приміщення, а навпаки почали агресивно відповідати правоохоронцям, на що були затриманими.

Зловмисників доставили до Коломийського відділу поліції. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події для винесення відповідного процесуального рішення щодо правопорушників.