У Києві презентують туристичний потенціал Прикарпаття


Представники облдержадміністрації презентують туристичний потенціал Прикарпаття на ХХІ Міжнародній туристичній виставці UITT «Україна – подорожі та туризм», яка відбувається 25-27 березня на території Міжнародного виставкового центру у м. Києві.

Івано-Франківщину також представляють туристичні фірми «Еней», «Надія», «Кондор», представники готельного бізнесу – готель «Горгани»
(с. Яблуниця), гостинний двір «Горицвіт» (с. Верхній Ясенів) та інші. 

Головна подія заходу – запропонувати ринку оптимальні стратегії розвитку туристичного бізнесу в сформованих реаліях. Актуальні теми – подорожі Україною та екотуризм.

У виставці беруть участь 221 туристична компанія та національні туристичні організації з Болгарії, Грузії, Домініканської Республіки, Єгипту, Ізраїлю, Ірану, Італії, Кіпру, Каталонії, Литви, Словенії, Тунісу, Таїланду, Туреччини, Франції, Хорватії, Угорщини, Узбекистану і України.

Вперше на виставці представлена спеціальна експозиція «Екотуризм в Україні». У ній беруть участь 22 національних природних парки України, які об'єднала Українська асоціація активного та екологічного туризму за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України. Тема експозиції – інновації та найкращі рішення для активного та екологічного туризму, екотуристичні і пригодницькі тури, майстер-класи та презентації кожного з парків.

У рамках виставки також відбудуться: конференція «Стратегії розвитку внутрішнього туризму: європейський досвід та українські перспективи», круглий стіл: «Інновації і найкращі рішення для активного і екотуризму».

До уваги суб’єктів туристичної діяльності області! 

Департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації планує взяти участь у XIІ Міжрегіональній виставці індустрії туризму “Запоріжжя. Відпочинок. Курорт – 2015”, яка відбудеться 16-18 квітня 2015 року у м. Запоріжжі.

З приводу участі у виставці просимо звертатись за телефоном: 0342 55 19 25.