У виконкомі затвердили схему розташування тимчасових споруд у Франківську


27 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про затвердження тимчасової комплексної схеми розміщення тимчасових споруд в м. Івано-Франківську».

Комплексна схема розміщення тимчасових споруд – це схема розміщення ТС на території м. Івано-Франківська.

Комплексна схема розроблена з метою врегулювання діяльності у сфері розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для здійснення підприємницької діяльності у м. Івано-Франківську та для впорядкування їх на території м. Івано-Франківська.

До комплексної схеми додається аналітична схема в якій показані результати матеріалів аналізу існуючого стану ТС на території міста Івано-Франківська. ТС поділяються на 4 групи:

- група «А» - ТС, розміщення яких відповідає нормам безпеки руху, діючим містобудівним нормам, зовнішній вигляд яких є задовільним. Зміна зовнішнього вигляду до архітипу здійснюється протягом 5 років.

- група «Б» - ТС, розміщення яких відповідає нормам безпеки руху, діючим містобудівним нормам, зовнішній вигляд яких є незадовільним. Зміна зовнішнього вигляду до архітипу здійснюється протягом 18-36 місяців в залежності від зони розташування (І зона – 18 місяців; ІІ зона – 24 місяців; ІІІ зона – 36 місяців).

- група «В» - ТС, розміщення яких не відповідає нормам безпеки руху та/або діючим містобудівним нормам, зовнішній вигляд яких незадовільний. Зміна місця розташування відповідно до комплексної схеми та зовнішнього вигляду відповідно до архітипу здійснюється протягом 12 місяців;

- група «Г» - ТС, право на розташування яких надається на підставі проведеного аукціону відповідно до комплексної схеми, зовнішній вигляд яких відповідає архітипу ТС. 

З тимчасовою комплексною схемою розміщення тимчасових споруд можна ознайомитись на сайті Департаменту dma.if.ua в правому блоці меню або перейшовши за посиланням   http://dma.if.ua/files/tym4asowa_kompl_shema.jpg

З аналітичною схемою розміщення тимчасових споруд можна ознайомитись на сайті Департаменту dma.if.ua в правому блоці меню або перейшовши за посиланням   http://dma.if.ua/files/anality4na_shema_27_08.jpg