У зоні АТО посилились обстріли на усіх напрямках, є загиблий та поранені


Загалом, гібридні війська здійснили 22 обстріли за минулу добу.

За минулу добу, 27 липня, бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, унаслідок чого п’ятеро українських бійців отримали поранення, а один загинув. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.  У свою чергу українські військовослужбовці  12 разів застосовували зброю.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики стріляли по Кримському, Новозванівці, Новотошківському.

"В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП", - доповіли у штабі.

На Маріупольському напрямку під мінометний вогонь потрапили опорні пункти у Павлополі та Водяному, а Талаківку тричі обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. 

На Донецькому напрямку терористи півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях неподалік Авдіївки.

Нагадаємо, що позаминулої доби гібридні війська 17 разів порушили режим перемир’я, унаслідок чого один український військовий отримав поранення.