Українка виграла у США 5 мільйонів доларів


Вінничанка 46-річна Оксана Захарова із містечка Еджуотер штату Нью-Джерсі США виграла $5 млн.

Напередодні Нового року купила в Мангеттені за $10 квиток миттєвої лотереї і 2 тижні використовувала його як закладку в книжці, бо не вірила в свою удачу. Але як тільки вона стерла захисний шар на квитку, то вмить стала мільйонеркою, пише Gazeta.ua з посиланням на usatoday.

"Насправді хотіла купити лотерейний квиток за скромний один долар. Але працівник помилково видав інший квиток Set for Life вартістю 10 доларів. Клерк вручив мені не той квиток. Мені стало погано, тому я вирішила просто піти, - розповіла представникам лотереї в Нью-Йорку Оксана Захарова. - Я фактично використовувала квиток як закладку декілька тижнів, перш ніж стерти захисний шар. І навіть після того, як побачила виграшні номери, я не могла повірити в свою удачу. Бо я ніколи нічого не вигравала".

Екс-вінничанка додала, що зазвичай вона не відразу перевіряє цифри після покупки лотерейного квитка, бо фортуна до цього дня не була схильною до неї.

Виявилось, Захарова купила щасливий лотерейний квиток в Trisha Convenience на вулиці Dyckman в Мангеттені. Була впевнена, що квиток підроблений.

"Тільки в офісі лотереї я зрозуміла, що дійсно виграла", – зізналась емігрантка із України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка знайшла в купленому пирозі 9 тис. євро

Мати двох дітей вирішила не забирати всю суму виграшу одразу через високі податки. Планує отримати 19 щорічних виплат у розмірі $260 тис. ($172 068 після вирахування податків) і одну додаткову виплату в розмірі $60 тис.

Екс-вінничанка - одна з небагатьох переможниць лотереї, хто погодився отримати приз у вигляді регулярних виплат протягом понад 20 років, а не забрати всі гроші відразу.

Газети штату Нью-Джерсі вже пишуть, що "свіжа мільйонерка", що працює рієлтером із продажу нерухомості, планує витратити частину виграшу на сімейний відпочинок на Багамах! А решта грошей підуть на оплату здобуття вищої освіти для її двох дітей, щоб не брати заради цього кредит у банку.

Захарова стала 88-м переможцем нью-йоркської лотереї. Попередній переможець торік отримав приз, що перевищує $1 млн.