В івано-франківському нічному клубі «Pasage Gartenberg» побили помічника народного депутата


В івано-франківському нічному клубі побили Віталія Світлика – помічника народного депутата від об’єднаної опозиції Ольги Сікори, що перемогла в мажоритарному окрузі на Прикарпатті.

Вчора вранці в нічному клубі «Pasage Gartenberg» охорона закладу побила одного з відвідувачів. Ним виявився івано-франківський громадський діяч, помічник народного депутата Віталій Світлик.

«Я повертався до клубу «Pasage Gartenberg»  після перекуру і на перших дверях все було добре, а коли я заходив в другі, то отримав від охорони закладу удар в обличчя. Опісля, мене вивели на вулицю і не впускали в заклад. На запитання причини таких агресивних дій мені відповіли, що я поводжу себе агресивно та чіпляюся до відвідувачів закладу» - пояснює Віталій Світлик у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо».

Опісля інциденту Віталій Світлик написав заяву до правоохоронних органів та зняв побої.

«Очікуючи міліцію, охорона продовжувала провокувати мене. Кількаразово говорили відійти в сторонку «перетерти» - говорить Віталій Світлик. Також, помічник нардепа заявив, що не має наміру просто так залишити цей інцидент і навіть готовий подати до суду на охорону закладу «Pasage Gartenberg».

Нагадаємо, що це вже не вперше охорона нічного клубу «Pasage Gartenberg» дозволяє собі завдавати тілесних ушкоджень відвідувачам закладу.