В Івано-Франківську розповіли про подробиці ДТП на вулиці Чорновола


Учора, 28 травня, на перехресті вулиць Чорновола та Сорохтея сталося ДТП. Водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження.

Водій автомобіля ВАЗ Daewoo Sens білого кольору рухався по вулиці Сорохтея, на перехресті з вулицею Чорновола, не надав перевагу в русі водію автомобіля ВАЗ 2108, внаслідок чого відбулося зіткнення. Водії обох автомобілів отримали тілесні ушкодження і були доставлені в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню, повідомляє прес-служба управління ДАІ в Івано-Франківській області.

У водіїв обох транспортних засобів працівники ДАІ взяли кров на аналіз вмісту алкоголю, результати наразі не відомі. За даними автоінспекції, ДТП трапилось о 22 годині 45 хвилин. В цей же час надійшло і повідомлення в УМВС Івано-Франківської області. 
За попередньою інформацією, винуватцем ДТП є водій автомобіля Daewoo. Розгляд справи відбуватиметься за статею 124 Кримінального кодексу України. Якщо експертиза встановить важкий чи середній ступінь тілесних ушкоджень, то водію можуть присудити умовне покарання і відшкодування завданих ним збитків.