В Івано-Франківську відбулися змагання для юних пластунів


У неділю, 7 лютого в Івано-Франківську відбулась станична розважальна гра для новацтва «Мій виховник зможе», який організували дівчата з 9 куреня УСП ім. Софії Фредро-Шептицької «Одержимі».

В станиці Івано-Франківськ часто відбуваються акції саме для новацтва, які організовують діткам їхні виховники, передає прес-служба управління освіти.

Метою даного заходу було подякувати новацьким виховникам за їхню працю протягом року та зробити акцію для них, де вони зможуть відпочити, позмагатись між собою та перевірити довіру своїх роїв до себе.  

В часі гри виховники мали змогу випробувати себе в різномінітних конкурсах та довести своїм роям, що саме вони вміють та зможуть.  

Змаг був побудований на 15-ти розважально-інтелектуальних іграх різного плану.  

В підсумках змагу переможцем було обрано братчика рою «Павуки» пл. розв. Богдана Кирсту, який відважно виконував чимало завдань та зміг довести новакам, що їхня віра в його сили дає йому мотивацію перемагати.  

Дякуємо виховникам та новацтву, що знайшли час завітати та взяти участь у заході: рій «Совенята» (с. Катерина Смірнова), рій «Зіроньки» (с. Стефанія Таран),  рій «Фенікси» (бр. Володимир Лесів), рій «Бойові панди» (бр. Роман Андрусяк).