В Калуші сталася пожежа на другому поверсі недіючого кінотеатру


За минулу добу на Прикарпатті виникло 10 пожеж, з них 3 сухої трави. Про це інформує управління ДСНС в області.

7 травня о 07:15  в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця  виникла пожежа побутового сміття та тирси на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

7 травня о 17:10 в місті Калуш на вулиці Площа Героїв  виникла пожежа побутового сміття на другому поверсі недіючого кінотеатру «Відродження». Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

7 травня о 17:43 в місті Калуш на вулиці Львівській сталось загорання побутового сміття та відходів шпал на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

7 травня о 20:17 в місті Івано-Франківськ на вулиці Горбачевського  горіло побутове сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

7 травня о 22:30 в місті Коломия на вулиці Крип’якевича виникла пожежа на кухні житлової квартири. Вогнем пошкоджено газовий котел опалення. Причина виникнення пожежі встановлюється.

7 травня  о 23:03 в місті Калуш на  вулиці Сахацького  горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

8 травня о 02:37 в місті Коломия на вулиці Південна горіло побутове сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття 3 рази  виїжджали на гасіння пожеж сухої трави в містах Болехів, Надвірна та Івано-Франківськ.