Віддаймо свій голос за Наталію Папазоглу з Прикарпаття


7 листопада розпочинаються прямі ефіри вокального телешоу «Х-Фактор», де 13 найкращих співаків змагатимуться за вихід у фінал телепроекту.

 В їх числі – і вокаліста з Калуша Наталія Папазоглу.

Калуська співачка розпочинала свою участь у цьому телепроекті разом зі своїм гуртом «Наталі Папазоглу Бенд». Вона отримала від Ніно Катамадзе золоту кнопку "Х-Фактора" й автоматично потрапила до списку 24-х найталановитіших.

31 жовтня замість номінації «Гурти» дівчина виступала в номінації «25+». Перед самим фінальним відбором група покинула її. Однак молода артистка не запанікувала, а взяла себе в руки й прекрасно заспівала. Журі без вагань пропустило співачку до прямих ефірів, нагородивши її приємними компліментами.

Сподіваємось, що наші краяни підтримають Наталію Папазоглу й віддадуть за неї свій голос. Щоб калуська співачка пройшла у фінал, потрібно надсилати побільше есемесок. Куди і як їх надсилати розкажуть ведучі «Х-Фактора». Телешоу можна переглянути на каналі СТБ у суботу з 19.00 до 23.50, або в неділю з 13.05 до 15.35. Голосуймо за свою землячку, Наталію Папазоглу.

Вісті Калущини