Відкриття виставки живопису Григорія Поліщука "Природа Прикарпаття"


3 серпня о 16.00 - відкриття виставки живопису Григорія Поліщука "Природа Прикарпаття"

Григорій Поліщук народився 6 липня 1981 року в Івано-Франківську. З раннього дитинства проявляв інтерес до малювання. Це захоплення допомогло йому закінчити Івано-Франківську художню школу. Будучи завжди близьким до природознавства, закінчив Івано-Франківський Державний Медичний Університет.

Хоча за професією − стоматолог, Григорій продовжує вдосконалювати свою майстерність у різноманітних мистецьких сферах, таких як реалістичний живопис, фотографія природи та природний акваріумний дизайн.
У сфері дизайну природного акваріума досягнув всесвітнього визнання і займає призові місця на міжнародних змаганнях у Японії, Тайвані, Німеччині, Іспанії.
Виставка "Природа Прикарпаття" є третьою за рахунком виставкою Григорія Поліщука, і першою персональною виставкою. У своїх роботах автор прагне передати красу та велич природи рідного краю, так, щоб глядач відчув сюжет кожної картини − свіжість гірської річки, запах ранкового різнотрав'я, дотик вітру карпатських вершин. Григорій працює в багатошаровій техніці олійного живопису.
Картини Григорія Поліщука знаходяться в приватних колекціях країн Європи та Північної Америки.

Виставка триватиме з 3 до 19 серпня 2017 року.