Виробник м'ясної продукції заперечив, що франківець купив продукцію з хробаками


Нещодавно у групі Типовий Франківськ користувач Андрій Цебрій зробив публікацію стосовно неякісної продукції торгової марки “Рибак”.

Андрій Цебрій стверджує, що перед Великоднем він придбав шматок шинки у ТМ “Рибак”, а саме у фірмовому магазині, що знаходиться біля “Сільпо” по вулиці Мазепи, пише ГК.

“Після освячення всі дружньо прийшли з церкви і, як годиться, почали накривати стіл. От це перші шматочки відрізані від шинки, виявилися з яйцями опаришів”, – написав Андрій Цебрій і додав до публікації фото.

13244844_1174641739222287_1707251453528081091_n

У коментарі журналісту “Галицького кореспондента” комерційний директор ТМ “Рибак” Ірина Мицик зазначила, що виробництво ТМ “Рибак” закуповує напівтуші тварин у фермерських господарствах Львівщини та Тернопільщини. Коли вони поступають на виробництво, то обов’язково проходять ветконтроль. Після перевірки ветеринарним лікарем, м’ясо проходить термічну обробку. Тому ситуацію, про яку розповідає покупець, у  ТМ “Рибак” вважають чорним піаром або фейком.

Комерційний директор ТМ “Рибак” Ірина Мицик говорить, що Андрій Цебрій придбав цільний шматок шинки, і якщо у ньому були б опариші, то після маринування, термічної обробки, вони мали б бути сірого кольору, а не молочно-білого, як на світлині. Вона підтвердила, що справді, 4 травня, до них звернувся Андрій Цебрій зі скаргою, що придбав неякісну продукцію у їхній мережі. Але чоловік приніс не цільний шматок, а частину, яка вже мала неїстівний вигляд і неприємний запах. Тому Ірина Мицик припускає, що скоріше за все покупець зберігав шинку не в холодильнику. Гроші покупцю повернули.

“Ймовірність наявності глистів та інших паразитів виключена, бо м’ясо проходить ретельну перевірку та обробку. Сировину ми закуповуємо у перевірених фермерських господарствах, з якими працює вся Україна”, – наголосила у коментарі  комерційний директор. Також Ірина Мицик не розуміє, чому у соцмережі це повідомлення з’явилося тільки тепер, а не по гарячих слідах на початку травня, коли й стався прикрий інцидент.