Виставки, лекції та презентації: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Вечірки, презентації, виставки, лекції або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 4 до 10 вересня.

У вівторок, 5 вересня відбудеться тренінг на тему "Зміна себе = Зміна світу".  

Будемо говорити про особистісний розвиток, правильні життєві установки та практичні інструменти, які допомагають змінити себе та світ навколо себе. Буде пізнавально і дуже цікаво.

Хто така Марта Кондрин? Експерт із управління персоналом, особистісного розвитку, побудови кар'єри, future of work (майбутнє роботи), а також жіночого лідерства. Зараз проживає в Малайзії, багато подорожує Азією, займається йогою, бігом, проводить різноманітні тренінги та майстер-класи. 

Світлина від ALOE - креативний простір.

Початок о 18:00. Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена, для реєстрації телефонуйте: (066) 109 25 59, (073) 089 72 37

У середу, 6 вересня о 17 годині у виставковому залі Національної спілки художників України відбудеться презентація книги Володимира Барана "Лідія Треммері".

Автор книги, відомий прикарпатський мистецтвознавець Володимир Баран запрошує шанувальників мистецтва до живого спілкування про життя і творчість українсько-бельгійської художниці Лідії Треммері.  Особисте знайомство з художницею, щире захоплення її талантом, вилилося в книгу, присвячену пам'яті і творчій спадщині непересічної особистості.  На презентації видання буде присутня донька художниці Олена Треммері.

Презентація книгм Володимира Барана

Вже у червер, 7 вересня в кінотеатрі "Космос" відбудеться спеціальний показ комедії "Dzidzio "Контрабас" за участю творчої групи. Початок заходу о 19:00.

На показ завітають генеральний продюсер та актор Дзідзьо (Михайло Хома), генеральний продюсер Сергій Лавренюк, продюсер Павло Сушко, а також актори Лямур (Орест Галицький) та Сергій Либа. 

<img alt="Результат пошуку зображень за запитом " Спеціальний="" показ="" "dzidzio="" "Контрабас"="" за="" участю="" творчої="" групи""="" data-cke-saved-src="https://www.s.0342.ua/section/newsInText/upload/images/news/intext/000/004/317/poster_Kosmos_Dzidz'o_internet59a6877862bd8.jpg" src="https://www.s.0342.ua/section/newsInText/upload/images/news/intext/000/004/317/poster_Kosmos_Dzidz'o_internet59a6877862bd8.jpg" style="height: 870px; width: 580px;">

У п'ятницю, 8 вересня о 14:00 в НД "Просвіта" відбудеться круглий стіл-презентація літературних студій Прикарпаття. 

Присутні обговорять проблематику літератури як такої. Модератор - голова Івано-Франківської обласної спілки пісьменників Євген Баран.

Цього ж дня, 8 вересня о 19:00 в PassageGartenberg з презентацією альбому "Голий Король" виступить Бумбокс.

"Голий Король" - міні-альбом гурту Бумбокс, записаний в Києві і Василькові на студіях "Бобiна" і "На хаті Records" звукорежисерами Дмитром Хомулко і Олександром Крамером. 

news-image: Бумбокс везе до Франківська "Голого Короля"

У суботу, 9 вересня о 11:00 в НД "Просвіта" відбудеться урочисте відкриття фестивалю "Мовою серця"

Поетичні виступи учасників конкурсів "Чуттєва жіноча поезія" та "Сила чоловічого поетичного слова", презентація книги Олексія Юріна з Черкас і Ліни Петляк з Івано-Франківська "Де живуть музи", а також конкурс авторської пісні.

Результат пошуку зображень за запитом