Вистави, презентації та автозмагання: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Театральні вистави, виставки, майстер-класи або ж концерти. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 6 до 12 березня.

Тож у перший день тижня, 6 березня о 18.00 в обласній філармонії відбудеться благодійний концерт-реквієм "Білі Ангели".

Викладачі та студенти медичного університету підготували захід до Третьої річниці Майдану, присвятили його пам'яті Героїв Небесної Сотні та вшануванню всіх Героїв України. Запрошується медична, освітянська і вся небайдужа громадськість міста й області. Також організатори запрошують учасників всіх ветеранських та волонтерських організацій, учасників АТО та їхні родини. Зібрані з концерту кошти будуть спрямовані на реабілітацію українських бійців. Вхід вільний

Світлина від Івано-Франківський національний медичний університет.

Цього ж вечора о 19 год. в Urban Space 100, Грушевського 19 відбудеться презентація ТВ-програми про подорожі та екстрим.

Програма має двох ведучих, кожен з яких розповідає про свій напрямок. Ведучий з екстріму - Роман Кишакевич та Мар'яна Юсипчук - культурні цінності міст, цікава інформація. Маєте змогу першими побачити 1 серію, глянути на закулісся зйомок, послухати цікаві факти та труднощі, що виникали. Знімальна група буде розказувати все про проект: від його зародження до планів на майбутнє. Ціна: безкоштовно

Презентація ТВ-програми про подорожі та екстрим​ У вівторок, 7 березня на франківців чекають цікаві події. Зокрема в івано-франківському обласному театрі о 18 годині покажуть комедію "Занадто одружений таксист".

Кохання на швидкості — дві дружини на годину! Видовище не для слабких нервів. Одягніть паси безпеки, щоб не знесло на поворотах, або — від сміху. Внаслідок нічної пригоди з неврівноваженою бабусею таксист Джон Сміт отримує черепно-мозкове ушкодження, і тепер у нього там, здається, не все гаразд... двоїться чи що... Скільки квартир, телефонів та... дружин потрібно пересічному таксистові для життєвого спокою та рівноваги з'ясовуватимемо до коліків у животі.

О 19. год. в клубі Gorgany.com, Гаркуші 35 відбудеться зустріч Мандруй сміливо: Скітур по Лофотенах з Богданом Фаштригою​.

На зустрічі клубу "Мандруй сміливо" наш амбасадор Bohdan Fashtryha розповість про двохтижневу подорож норвезьким заполяррям, поділиться історіями про місця, людей та природу, і "видасть" лайфхаки, які зроблять мандрівку однією з найдорожчих країн максимально бюджетною. Ціна: безкоштовно

Мандруй сміливо: Скітур по Лофотенах з Богданом Фаштригою

8 березня в Україні вихідний, проте це не означає, що в місті не буде цікавих заходів. Зокрема з самого ранку о 10:00 год.  на Північному бульварі в Івано-Франківську розпочнеться автомобільне свято для жінок "Франківчанка-2017". Захід пройде з конкурсами, сюрпризами та солодкими подарунками.

 Жіночі перегони

А вже ввечері о 19 год. в Urban Space 100, Грушевського 19, відбудеться Пітчинг переможців весняної хвилі міських грантів.

Команди-переможці презентуватимуть свої проекти у нетиповому форматі crash-test'у - кожна команда матиме 5 хв на презентацію і пояснення своєї ідеї (пітчинг), і опісля ще 5 хв на запитання з залу для підтвердження стійкості свого проекту. Ціна: безкоштовно

Пітчинг переможців весняної хвилі

День народження Тараса Шевченка, 9 березня у Франківську відзначать традиційними Шевченківськими читаннями. Розпочнуться вони о 10:00 год. на Вічевому майдані.

Результат пошуку зображень за запитом

Ввечері цього ж дня о 18 год. в в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "Оце так Анна ..!"

Прадавні люди, без сумніву, помилялися, гадаючи, що Земля буцімто тримається на трьох китах, адже  цілком зрозуміло, що цей феномен відбувається тільки завдяки Анні! Принаймні у цьому щиро переконані Бернар та Жаклін, у яких Земля тільки і робить, що з-під ніг вислизає.  Молода парочка  вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але замість милої, «невинної», романтичної шлюбної зрадочки на них чекає пікантна пастка у власному домі і незліченні курйози… Однак ніхто і не підозрював на що здатна ця Анна! 

Результат пошуку зображень за запитом ​На завершення робочого тижня у п'ятницю 10 березня о 18 год. в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "Солодка Даруся"

Найкращі солодощі можуть перетворитись на гірку отруту, наймиліша людина — на ворога, любов — на прокляття... А німота буває сильніша від найгучніших слів. Односельці вважають німу Дарусю божевільною та подейкують, що їй не можна... цукерок... 

Результат пошуку зображень за запитом

А вже о 19 год. в Urban Space 100, Грушевського 19 розпочнеться Презентація "Urban transformations: 00 & Studio Weave"

Je Ahn зі студії "Studio Weave" та Joost Beunderman з архітектурного бюро "00" завітають до Івано-Франківська в рамках програми Urban Action, яку організовують British Council Ukraine та Goethe-Institut Ukraine спільно з освітньою платформою CANactions. Британські експерти супроводжуватимуть команду MetaLab з Івано-Франківська, яка нещодавно стала переможцем конкурсу на участь у цій програмі. Ціна: безкоштовно.

Презентація

В суботу 11 березня відбудеться тренінг для журналістів, блогерів та активістів “Е-декларації: як правильно читати та що робити далі”.

Тренером виступить експерт з протидії корупції Віталій Шабунін. Учасники тренінгу отримають змогу дізнатись про принципи функціонування нової системи подання декларацій та систему оскарження виявлених порушень, навчаться працювати із єдиним державним реєстром декларацій та перевіряти інформацію, вказану в них.

Результат пошуку зображень за запитом

На завершення тижня, у неділю 12 березня о 14.00 год. в івано-франківському обласному драмтеатрі покажуть виставу "Кар'єрні ігри".

Лузерам вхід суворо заборонений: успіх не терпить слабкості!  Заради нього можна багато чим пожертвувати  та  «Успіх» жадібно підіймає ціну… Що криється під цією блискучою обгорткою?  Правдивий сенс життя чи може «апокаліптичний звір», посягаючий у кінцевому рахунку на одвічні людські цінності?