З вокзалу на дачі в Чукалівку круглорічно їздитиме автобус


Сьогодні, 19 вересня в Івано-Франківську відбулися громадські обговорення щодо перевезення до садово-городніх масивів.

Керівник управління транспорту та зв’язку Олег Ганчак зауважив, що нещодавно до нього на прийом приходили мешканці села Чукалівка, де йшлося про розширення автобусного маршруту, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Тож пропонується доповнити перелік маршрутів з спеціальних перевезень пасажирів до садово-городніх масивів маршрутом «Вокзал – с. Чукалівка». Згідно проекту рішення передбачається безкоштовний проїзд за наявності «картки іванофранківця» усіх пільгових категорій. Для інших пасажирів вартість проїзду буде чотири гривні.

Маршрут «Вокзал – с. Чукалівка» курсуватиме у зимовий (жовтень – березень) та літній (квітень – вересень) періоди.

З початкової зупинки «Привокзальна площа» автобус їхатиме погодинно з 8 до 20 години. В ці ж самі години вирушатиме маршрутка із кінцевої зупинки СТ «Червона рута». З вокзалу автобус їхатиме за маршрутом: Привокзальна площа,  Б. Лепкого, Незалежності, Січових Стрільців, Мазепи, Довженка, Петлюри, Є. Коновальця, О. Довбуша c. Черніїв. Зворотній напрямок пролягатиме вилицями О. Довбуша, Є. Коновальця, Січових Стрільців, Незалежності, Б. Лепкого, Гаркуші, Васильянок, Вовчинецька. Привокзальна площа.

Вже 5 листопада в управлінні транспорту та зв’язку проведуть конкурс на перевезення. Водночас до момену проведення конкурсу у мерії призначать тимчасового перевізника.