Живе "м'ясо": У франківському ресторані жінці подали салат з хробаком


Франківчанка Інна Лаюк ледь не пообідала салатом з хробаком, який їй подали у одному із ресторанів міста.

Жінка розповіла Бліц-Інфо, що неприємна історія сталася зі нею 11 вересня, коли вона зі своєю співробітницею вирішила смачно пообідати у "Pasage Gartenberg". 

"Ми замовили самий простий салат з меню Pasage Bar "Цезар з куркою". Все як завжди принесли гарненький та апетитний салатик але якийсь занадто "живий та рухливий". Не встигнувши його скуштувати, я побачила велетенського хробака, який викручувався у різні сторони в соусі та вільно пересувався по інгредієнтах салату. Сказати що я була в шоці - це нічого не сказати!", - розповідає франківчанка.

Пані Інна зазначає, що повідомила про знахідку офіціанта та покликала адміністратора. Втім, на скаргу той зауважив, що мовляв зараз сезон такий - погано помили листя салату. За словами Лаюк, у "Книзі скарг" є така ж скарга на той же салат, тільки не з хробаком, а з гусеницею, і на цю скаргу ніхто так і не відповів.

"Дуже прикро, що до людей ставляться як до худоби і навіть не задумуються, що там в залі може робити замовлення їхня мама, чи сестра, чи дружина, чи дитина, чи просто друг або сусід! Ти йдеш у дорожчий заклад громадського харчування, а не в їдальню, платиш там в рази більші кошти за замовлену їжу а отримуєш те, що і копійки не варте! А ще гірше що адміністрація і керівництво не зважає на це і нічого не роблять для виправлення ситуації їм просто начхати, головне взяти побільше грошей.

Ось так можна піти і смачно поласувати самому та нагодувати своїх діток живими хробаками всього за 54 грн в "Pasage Gartenberg". А у подарунок до цього отримати паразитів, кишкові інфекції, отруєння і після цього всього ще й вижити, якщо тобі пощастить", - обурюється франківка.