Франківців запрошують на екскурсію закуліссям драмтеатру


11 червня всіх охочих запрошують на безкоштовну екскурсію закуліссям Івано-Франківського драматичного театру ім. Івана Франка.

Про це повідомляє Visit.frankivsk.

"Під час екскурсії ви відвідаєте всі п'ять сценічних майданчиків театру, поринете в історію в музеї головного художника Олександра Семенюка, потішите очі інтер'єрами фойє театру, стіни якого прикрашає об'єкт зі списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, оцінимо масштаб складу костюмів, заглянемо у репетиційний зал, де часто працюють улюблені глядачами актори, а також дізнаєтесь більше про процес виготовлення декорацій у художньому та бутафорному цехах",- йдеться в повідомленні.

Щоб потрапити на екскурсію потрібно обов’язково зареєструватися за посиланням.

.Деталі про годину та місце зустрічі прийдуть на e-mail після реєстрації. У разі повітряної тривоги годину екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці. Нагадуємо, що екскурсії відбуваються за добровільною оплатою. В кінці мандрівки кожен зможе залишити суму, яку вважає за потрібне, а екскурсоводи у свою чергу частину цих коштів (мінімум 50% від суми) переведуть на допомогу ЗСУ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!