Через конфлікт із забудовником мешканцям по вул. Гаркуші відключили воду і світло


У п’ятницю, 6 грудня, о 17:00 у будинку по вул. Гаркуші №29 раптово зникла вода, а у будинку №27а - електроенергія. У міському РЕМі повідомили, що планового відключення електроенергії не було. Таку саму інформацію надали у КП «Івано-Франківськводоектотехпром».

Представники водоканалу та РЕМу припустили, що воду та світло хтось відключив у підвалі будинку №29 (енергосистема будинку №27а підключена до електромережі №29). Як з’ясувалося, люди не мають до підвалу доступу, оскільки він знаходиться у приватній власності, пише "Галицький кореспондент".

На місце пригоди прибули представники міліції. Однак і вони не наважилися відкрити підвал. Спочатку, вони говорили, нібито не впевнені, що воду і світло перекрили саме у підвалі, пізніше відговорювалися, що мають право взламувати замок лише за рішенням суду, зрештою повідомили, що їм заборонило керівництво. 

Так вже четвертий день люди перебувають без води та електроенергії.

Щойно мешканці будинку по Гаркуші №29 повідомили, що почали отримувати СМС-ки, в яких їм радять домовлятися  з директором «Трансомбудсервіс плюс», якщо хочуть, щоб їм  відновили постачання води й електроенергії.

Нагадаємо фірма «ТрансКомСервісплюс» хоче приєднати новобудову до  будинку по Гаркуші 29. Це робить неможливим вільний в’їзд одразу до двох будинків №29 та 27а. Люди стурбовані, що це будівництво унеможливить в’їзд служб порятунку у разі пожежі чи інших надзвичайних ситуацій.