У Франківську презентують книгу Володимира Єшкілєва та Володимира Павліва "Україна: третій шлях"


Сьогодні, 17 червня, о 18.00 в книгарні «Є» відбудеться презентація книги, в якій аж два автори (які з незрозумілих для нормальних українців причин відмовилися бути клоунами у так званій «сучукрполітиці»), незалежно один від одного, намагаються відповісти на питання: «ЧОМУ Ж НАША ДЕРЖАВА ОПИНИЛАСЯ В Ж… ТАМ ДЕ ОПИНИЛАСЯ?»

Прийдіть й (хто без гріха сущий) киньте чимось суттєвим в авторів цієї книги.

Ось цитати з неї: 

«Українці, діди яких брали участь у створенні сучасної політичної карти світу, тупо продовжують чекати на прихід месії. На появу пророка не з Конституцією, а з «пропалою грамотою» в лівій руці і нагаєм у правій».

«Так де ж, де ж вони, овочі нашої праці?» - питаємо ми і з нами ще кілька мільйонів стурбованих гречкосіїв. На це майже риторичне питання є кілька відповідей: 1) вкрали, 2) десь там, 3) в задниці, 4) а що, хлопці, справді хтось працював?

«Хто був закордоном і володіє іноземними мовами, мабуть, не раз мав нагоду чути, як іноземці відзиваються про Україну і українців – про наших заробітчан, жінок, політиків і кримінальний світ. Приємного мало. Соромно настільки, що не хочеться зізнаватись, що ти з України. Не кожен витримає. І головне, що у більшості все це правда».
«Долаючи практично щоденно ці «маршрути ненависті», починаєш люто ненавидіти державу не лише в іпостасі її керівництва, але й у лиці переважної більшості своїх співгромадян».

Книгу ілюстровано тверезими обличчями авторів та надруковано достатньо великими літерами на достатньо м’якому папері.