У Калуші виділили дві кімнати у гуртожитках для учасників АТО


Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради йшлося про виділення двох кімнат для учасників АТО та їхніх сімей.

За словами начальника УЖКГ Калуської міської ради Юрія Рекунова, у Калуші виділили дві кімнати у гуртожитках для учасників АТО і їх сімей, інформують ”Вікна”.

Одна кімната — для матері загиблого в АТО Юрія Пукіша.

Нагадаємо, матері загиблого військового із Калущини Марії Пукіш таки виділять кімнату в одному з гуртожитків міста. Жінка майбутнє житло вже оглянула і хоча воно менше, аніж те, яке було раніше, погодилася на нього.

Як відомо, Марія Пукіш є матір’ю загиблого у зоні АТО Юрія Пукіша із села Мостище. Він пішов в АТО добровольцем, двічі дивився у вічі смерті і дивом вийшов із оточення під Дебальцевим. 29 серпня минулого року він підірвався на розтяжці поблизу міста Щастя за лічені дні до демобілізації

Згодом його мати дізналася, що кімнату сина в гуртожитку Калуша віддали іншому бійцеві АТО. Близько року жінка оббивала пороги міської ради, намагаючись повернути собі кімнату і ось громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті Калуської міської ради рекомендувала виділити їй іншу кімнату.

"То просто був тиск громадськості і комісія прийняла рішення виділити цю кімнату", — зауважила сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради заступник міського голови Руслана Вайда.

Ще одну кімнату виділили для учасника АТО з Калуша.