Будівничі "Бандерівського схрону" скаржаться на відписки від нардепів


Зокрема, чергову відписку ініціатор будівництва центру реабілітації для бійців АТО Ігор Чернецький отримав від нардепа Олександра Шевченка.

Як відомо, всього за декілька кілометрів від Івано-Франківська в селі Клубівці волонтери, майданівці та бійці АТО будують для тих, хто повертається з війни реабілітаційний центр «Бандерівський схрон»

Ідея створення центру в Ігоря Чернецького виникла досить давно, десь після Іловайських подій. Допомагають будувати Ігорю «Бандерівський схрон» друзі, знайомі, побратими – ті з ким пройшов Майдан, познайомився на війні. У будівництво чоловік вкладає всі кошти, що отримує за поранення. 

Оскільки роботи ще багато, а відкриття вже незабаром, боєць звернувся до народного депутата України від Прикарпаття Олександра Шевченка з проханням хоч чимось допомогти у будівництві. Оскільки матеріали дорогі, то  нардепа просили допомогти хоч чимось одним. Потрібні плити для перекриття, шлакоблоки для зведення стін, пиломатеріали для даху, проведення трьох фаз та інше

Проте Чернецький отримав відписку, мовляв звернень багато, тому чекайте в черзі і якщо в депутата буде можливіст, то  він вам допоможе.