Через незавершений ремонт та відсутність освітлення на Тичини постраждав чоловік


Через незавершений ремонт та відсутність освітлення мешканець Івано-Франківська впав та розбив собі голову.

Подія трапилась 30 листопада близько 20-ї години. Про це в мережі повідомив Володимир Коваль, виклавши в мережу відео інциденту.

"Сьогодні ввечері 30.11.2015 року йшов по Тичини десь о 19.45. Вулиця повність неосвітлюється !!!!! Йду, нічого не видно, але мав ліхтарик, бо пройшов дощ і багато калюж. Дивлюся, навпроти через метрів 30 -40 хтось впав. На вулиці Тичини йде ремонт - мокра, слизька дорога. Та тротуарах стоять бетонні блоки, без попереджувальний пов'язок.. Підхожу ближче - лежить чоловік і не встає... Я посвітив ліхтариком, а в нього чверть верхньої частини лиця висить на шкірі, аж видно кістку біля ока. Я зразу викликав швидку, сказавши, щоб він не ставав (він хотів але не міг піднятись). Швидка приїхала через хвилин 10-15. Чоловік упав об бетонний блок на кут. Коли його клали в швидку, я вирішив все відзняти на відео, де видно, що вулиця не освітлюється!!!!! Наприкінці відео спеціально виключив ліхтарик. Чоловіка залило кровю і всю вулицю також !!! Рекомендую йому звертатись в суд!!!", - написав франківець.

Відео можна переглянути тут.

Як відомо, ремонт Тичини напередодні виборів розпочала фірма, наближена до нардепа Олександра Шевченка. Тоді народний депутат, а водночас кандидат в мери запевняв, що ремонт буде виконано в найкоротші терміни.